Beko WKY71233PTLYB3

Beko WKY71233PTLYB3 la locul potrivit

In Electrocasnice by Julieta0 Comments

Orice locuinta ca si orice familie sau persoana are nevoie de prezenta unor elemente ce sa permita sporirea confortului sau posibilitatea de a avea o viata usoara si relaxanta. O masina de spalat rufe poate fi cu siguranta elementul care sa permita acest lucru si care sa faca viata fiecaruia mai usoara si asta fara a mai lua in calcul faptul ca un astfel de electrocasnic este mai de graba ceva obligatoriu in viata fiecaruia. Pentru a gasi sau a alege modelul potrivit trebuie facuta o cautare destul de aprofundata si veti putea sa dati si peste un model precum Beko WKY71233PTLYB3.Beko WKY71233PTLYB3

Alegerea unei astfel de masini de spalat poate fi asociata cu partea de spatiu de care dispune locuinta iar asta pentru ca este vorba in primul rand despre o masina de spalat rufe slim. Cu siguranta aceasta caracteristica poate fi foarte importanta si la fel de importanta este si pretul de achizitie pe care il are si asta pentru ca este unul accesibil. Cu astfel de elemente nu putem decat sa privim efectiv si la alte caracteristici detinute de Beko WKY71233PTLYB3 si putem continua cu cele constructive. Veti avea o inaltime de 84cm, o latime de 60 cm iar pentru adancime valoarea este de 45 cm dar fiind un model cu incarcare frontala veti avea si hubloul de 34cm. Tot de partea de dimensiune vom mai avea si partea de cuva detinuta de masina de spalat si astfel capacitatea de incarcare de pana la 7kg.

Caracteristici diferite pentru roluri diferite ale Beko WKY71233PTLYB3

De la partea de capacitate de spalare si de la faptul ca este un model recomandat pentru o familie de aproximativ 3 persoane putem trece la partea de moduri de spalare si asta ne duce la programele disponibile. Lista posibila pentru a fi utilizata cuprinde un numar de 15 programe disponibile dar putem sa si detaliem acest aspect prin faptul ca veti avea unele consacrate dar si unele programe speciale. Cele diferite sau moderne pot fi cele precum programul dedicat articolelor sport, rufelor negre, programul pentru camasi sau cel de spalare super rapida. In cazul in care utilizatorul sau utilizatorii Beko WKY71233PTLYB3 sunt iubitori de animale exista si un program pentru indepartarea parului acestora din rufele voastre.

Nu sunt probleme nici daca este vorba despre posibilitatea ca Beko WKY71233PTLYB3 sa fie in cadrul unei familii cu copii si asta pentru ca este prezenta tehnologia Baby Protect. Pe langa aceasta tehnologie veti mai avea si cea aquaFusion, OptiSense dar si functii precum cea anti sifonare, temporizare, autodiagnosticare sau sistemul de semnalizare acustica la finalizarea programului. In privinta sigurantei in utilizare veti avea si un sistem de blocare instantanee a usi, blocarea accesului interfatei sau daca vreti sa stabiliti voi modul de spalare de prezenta a 4 nivele de temperatura sau de viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Nu veti avea probleme sau dificultati nici in privinta costurilor de utilizare si asta pentru ca pozitionarea acestui model este in clasa de eficienta energetica A+++.

Leave a Comment