Uscatoare de rufe ieftine: mituri si teorii

Sunt multe persoane care se plang de pretul uscatorarelor de rufe, spunand ca aceste dispozitive sunt destul de costisitoare, de multe ori ajungand sa le ruineze bugetul. Insa, ceea ce nu stiu ei de fapt este ca exista si uscatoare de rufe ieftine. Si nu orice fel de produse, ci acelea care isi fac treaba cu adevarat bine, reusind sa surprinda placut utilizatorul. Iata cateva informatii despre ce inseamna sa achizitionezi si folosesti uscatoare de rufe ieftine.

Sa vedem ce promit uscatoatele! Jos cu miturile despre uscatoare de rufe ieftine

In primul rand, desi sunt ieftine, uscatoarele de urfe nu inseamna ca nu sunt economice, asa cum se crede. Desigur, sunt si modele care te afecteaza atunci cand vine vorba de factura la energie electrica deoarece consuma foarte mult. Insa, sunt si modele care fac parte din clasa A+ sau chiar A++, care consuma putin. Si oricum, sa fim realisti. De cate ori folositi un uscator de rufe? Va spunem noi: de regula, acesta este pornit cam de doua ori pe saptamana. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji din cauza consumului. Asadar, el nu este precum frigiderul care sta mereu in priza. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca vara, cand este foarte cald afara, hainele sunt lasate sa te usuce natural. Insa, iarna, cand temperaturile sunt foarte scazute, un astfel de dispozitiv se dovedeste o investitie de mare succes. Insa, chiar si asa, exista persoane care folosesc uscatoarele chiar si vara. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand spala hainele preferate si isi doresc sa le poarte imediat.

Un alt mit despre uscatoare de rufe ieftine este referitor la functii. Se spune ca aceste nu au functii inovatoare, asa cum o fac modelele mai scumpe. Nimic mai fals. Uscatoarele sunt dotate cu o serie de optiuni inovative printre care se numara si cele care au grija de tesaturi. Asa ca spuneti adio tesaturilor deteriorare, care se rup sau scamosaza doar dupa cateva utilizari ale uscatorului. Totodata, exista uscatoare de rufe ieftine care vin cu functii speciale pentru cei care au o piele deosebit de sensibila sau pentru cei care vor sa usuce rapid articole din lana. Asa ca mare atentie cum alegeti aceste produse.

Si sa va mai spunem ceva. Cand vine vorba de uscatoare de rufe, de multe ori ajungeti sa platiti si pentru brand. Asa ca, uneori, produsul respectiv, desi nu face prea multe, este perceput un pret destul de mare.Cu toate astea, cand vine vorba de firme serioase precum Bosch, Electrolux sau Beko va puteti bucura de niste oferte interesante. Asa ca vanati reduceri la uscatoare de rufe ieftine.

Dincolo de acest lucru, un alt mit pe care ne-ar placea sa-l clarificam este cel legat de capacitate. Se crede ca uscatoarele de rufe din gama mai ieftina vin cu o capacitate mai redusa, de doar 6-7 kg. Insa, chiar si asa, aceasta este suficienta pentru familiile medii, cu 3-4 membrii. Intr-adevara, exista si uscatoare mai generoase, insa intrebarea este: aveti nevoie de ele? Daca da, va invitam sa investiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *