Cine trebuie sa apeleze la masajul cu ventuze silicon

In Diete și Nutriție, Frumusețe și Lifestyle, Sănătate by Julieta0 Comments

Masajul cu ventuze silicon nu este doar o practica la moda, destul de des intalnita in ultima vreme in randul vedetelor, ci si un remediu foarte bun pentru sanatate. Acestea vin cu o multime de beneficii, iar rezultatele lor bune corespund unui numar mare de utilizatori. Iar pentru a lamuri mai bine lucruri, iata cine sunt cei care trebuie sa apeleze la aceste remedii atat de bune.

Masajul cu ventuze silicon – ideal pentru persoanele care vor sa scape de celulita

ventuze silicon pentru masajCelulita este intotdeauna un dusman al picioarelor frumoase. Aceasta apare mereu si este foarte greu de eliminat. Insa, masajul cu ventuze silicon se dovedeste foarte eficient pentru a scapa de celulita. Desigur, pentru ca acesta sa fie cu adevarat eficient este recomandat ca el sa fie combinat cu sedinte la sala si diete mai sanatoase, care includ fructe, legume si alte asemenea alimente. Acestora li se adauga si consumul de multa apa.

In ultima vreme, cele mai des folosite sunt ventuzele de sticla, avand in vedere faptul ca acestea nu lasa urme pe corp. Ventuzele confectionate din silicon, in schimb, sunt destul de dificil de indepartat. Urmele lasate de acestea seamana cu niste vanatai, iar corpul celei care foloseste un astfel de remediu poate arata ca si cum ar fi fost supus violentei fizice.

Masajul cu ventuze silicon – ideal pentru a scapa de raceli

Sezonul racelilor este in toi, iar viata agitata pe care o avem nu ne permite sa petrecem foarte mult in pat, incercand sa ne refacem. Drept urmare, avem nevoie un remediu rapid. Iar acesta este reprezentat de masajul cu ventuze. Ventuzele se aplica direct pe corp, iar rolul lor este de a extrage raceala din corp, actionand asemenea unui magnet.

Insa, tineti cont de faptul ca nu poti aplica ventuze silicon acasa de una singura. Este nevoie de un profesionist care sa se ocupe de acest lucru. Numai profesionistii stiu cum sa le indeparteze corect. Asa ca cel mai bine ar fi sa va interesati de o clinica medicala sau de infrumusetare care se ocupa de acest lucru. Iar daca raceala nu va da pace, adaugati si cateva ceaiuri naturiste, menite sa alunge virusul.

Masajul cu ventuze silicon – ideal pentru persoanele care vor sa scape de riduri

Ridurile apar de timpuriu, din cauza unei lungi liste de motive intre care amintim stresul, grijile excesive si altele asemenea. Insa, masajul cu ventuze silicon este un remediu tot mai des intalnit in clinicile si saloanele care se ocupa de tratarea unor astfel de afectiuni. Ventuzele se aplica pe frunte, pometi sau gat, in functie de locul aparitiei ridurilor, iar efectul lor principal este netezirea pielii.

Masajul cu ventuze silicon – remediu bun impotriva durerilor

Daca in ultima vreme v-ati confruntat cu dureri de spate, articulatii sau altele asemenea, cateva sedinte de masaj cu ventuze silicon va pot pune imediat pe picioare. Poate suna ca un leac de pe vremea bunicii, insa, functioneaza eficient. Numarul de sedinte necesar este decis de catre specialist, uneori fiind suficiente doar 3-4 astfel de sedinte. Recomandat ar fi ca masajul cu ventuze silicon sa devina o practica regulata, astfel incat durerile sa fie mereu tinute sub control.

Leave a Comment