Tratament celulita cu laser

celulita-tratament-laser

O altă metodă care a captat atenția în ultimii ani este îndepărtarea celulitei cu laser. Aceasta este o alternativă la care gravitează multe persoane, întrucât este non-invazivă și fără durere. Tratamentul laser a fost utilizat cu succes în îndepărtarea acneei, părului, tatuajelor și ridurilor, dar utilizarea sa în îndepărtarea celulitei este încă o revelație nouă. Totuși, trebuie să cunoașteți un lucru cu privire la îndepărtarea celulitei cu laser; nu funcționează.

Citeam aici ca nu există absolut nici o evidență că utilizarea laserului funcționează pentru a reduce celulita. Teoretic, este imposibil (dacă nu vreți să suferiți de efecte de durată). Există două tipuri de lasere utilizate în tratarea pielii umane, non-ablative (de nivel redus) și ablative (de nivel ridicat).

Laserele de nivel scăzut sunt utilizate pentru tratarea acneei și îndepărtarea tatuajelor, întrucât acționează asupra straturilor superficiale ale pielii. Celulita se află sub stratul subderm al pielii, adică stratul cel mai adânc. Aceste lasere de nivel redus nu au puterea necesară să pătrundă până la aceste straturi și, prin urmare, nu au nici un efect asupra celulitei.

Foto: http://plasticsurgerystuart.com/liposuction-body-contouring/cellulite-reduction-via-laser-liposuction/

Laserele de intensitate ridicată sunt foarte, foarte puternice. De fapt, sunt PREA puternice. Deși laserele sunt îndeajuns de puternice pentru a pătrunde până la subdermul unde poate fi găsită celulita, nu poate face acest lucru fără a afecta straturile pielii de deasupra subdermului. Tehnic, dacă puteți îndura durerea imensă, utilizarea acestui tip de laser ajută la “topirea” acumulărilor de grăsime care cauzează celulita, dar grăsimea topită nu va avea unde să se ducă, așa că va fi reabsorbită de celulele din apropiere, astfel neavând niciun efect asupra aspectului problemei. Datorită acestui lucru și a impactului asupra țesutului pielii, specialiștii nici nu se vor gândi să utilizeze lasere de intensitate ridicată, în acest caz.

De asemenea, terapia laser este extrem de scumpă, ajungând și la $1800 pentru cele 10-15 tratamente de care aveți nevoie pentru a obține “rezultate” vizibile. Nu există nici o soluție unică pentru celulită, iar aceste procese nu fac excepție. De fapt, aceste proceduri nu sunt soluții. Deși aceste metode au aplicațiile lor pentru alte afecțiuni, celulita nu este una dintre ele. Dacă încă doriți să aflați mai multe despre aceste metode, căutați sfatul unui profesionist cu o reputație bună, întrucât aceste decizii nu pot fi luate ușor.

Ai nevoie de o cura pentru disfunctii erectile? Nu mai suferiti de impotenta niciodata

disfunctie-erectila

Disfunctiile erectile pot fi problematice. Sa nu poti sa functionezi in pat, cauzeaza rusine si jena si scade satisfactia pentru ambii parteneri. Vestea buna este – Disfunctiile erectile sunt tratabile.

Cateva chestii esentiale despre disfunctia erectila:

 • se întâmpla la majoritatea barbaților – inabilitatea de a păstra o erectie se întâmpla multor bărbați, la un anumit puncti din timpul vieții. Asta NU este o disfunctie erectila.
 • Doua categorii de factori – factorii ce duc la disfunctii erectile sunt fie psihologice și/sau fiziologice.
 • Opțiuni de tratare – optiunile de tratare pentru ED variaza din mai multe cauze. Medicamente cu prescriptie, pompe pentru penis, injectii și chiar terapia toate au în comun tratamente ce te poate ajuta sa recapeti viața sexuală.

Ce este disfunctia erectila?

Disfunctiile erectile, numite și ED, reprezintă o conditie unde un bărbat nu poate sa aibă sau sa mentina o erectie suficient de puternica pentru a face sex. Cunoscut și sub numele de impotenta, ED pot cauza stres în relația ta și îți poate dauna încrederea în sine. Chiar dacă mulți bărbați, la un anumit punct, au probleme cu erectia, asta nu este același lucru cu ED. Cu ED, disfunctiile erectile sunt la ordinea zilei. Ed sunt din ce în ce mai comune odată cu inaintarea în vârsta. Cum am notat și mai sus, vestea buna este ca ED se poate trata.

 • Dacă disfunctiile erectile se întâmpla rar – șansele sunt ca problema sa nu fie serioasa. Tinenti minte, bărbații au probleme cu erectia la un anumit moment în viața.
 • Dacă disfunctiile erectile devin din ce în ce mai grave și persistente- cel mai probabil problema este de natura psihologica. Ar trebui sa cauți sfaturi la un medic profesionist.
 • Dacă dificultatile erectile încep abrupt, dar tot ai erectii dimineața și atunci când te masturbezi – sunt șanse ca problemele să fie de natura psihologica.

Citeste despre efectele pe care le are Titan Gel.

Ce cauzeaza disfunctiile erectile?

Factorii psihologici includ:

 • stres – de la locul de munca, din relație, probleme cu banii sau alte griji, pot duce la ED
 • anxietate legate de performanța – îndată ce ai experimentat ED, ingrijorarea sa nu mai patesti același lucru din nou, poate duce la ED.
 • depresie – Depresia te afecteaza atât fizic cât și emoțional, lucru ce poate duce la ED. Aditional, multe medicamente de tratare a depresiei au ca efect advers ED
 • Vina – vina este legată de anxietatea de performanța, când te simți vinovat ca nu îți poți satisface partenera, sau poate duce la anxietate dacă vina este legată de alte probleme din relație.

Fiecare din acești factori face ca organismul tău sa intre într-un „mod de zbor”. Hormonii de stres sunt activați (incluzand epinefrina și norepinefrina). Acești hormoni de stres constricta vasele de sânge din penis, făcând ca erectia să fie mai dificila de obținut și de mentinut. Asta declanseaza un cerc vicios – te ingrijorezi de performanța sexuală, lucru ce duce la mai mult stres și anxietate, ce duce la eliberarea hormonilor de stres.

Exerciții pentru penisului

kegel-pentru-disfunctia-erectila

Exercitiile pentru penis ajuta la intarirea muschilor și îmbunătățește curgerea sangelui către penis. Beneficiul acestei metode de tratament ED este: reprezintă un proces natural și efectul primar este un penis mai mare și mai sănătos . Aceste exerciții includ:

 • kegel- aceste exerciții contracta mușchii pelvici și ii fac mai puternici. Aceștia sunt muschi scheletici ce ajuta la o erectie sănătoasă
 • jelq – folosind o mișcare asemenea mulsului, forteaza sângele sa intre în penis. Sângele bogat în nutrienti hrănesc penisul și îl ajuta
 • intinderile – intinderile încurajeaza sângele către penis, pentru un o perectie mai puternica.

Oricum aceste exerciții, la fel ca oricare alt exercițiu, au nevoie de timp și devotare.

Supozitoare și injectii pentru disfunctia erectila si marirea penisului

kegel pentru disfunctia erectilaPentru cei ce nu răspund la medicamentatie orala, sau nu pot lua medicamente precum Viagra, supozitoarele și injecțiile sunt o alta optiune pentru un efect imediat și temporar.

 • Supozitoarele – o pilula de alprastidil este inserata în vârful penisului. Alprastidilul mărește circulatia sangelui către penis. Aceasta metoda este mai puțin eficienta decât injecțiile
 • Injecțiile – se injecteaza alprastidil direct în penis. Înafara de senzația neplacuta, aceasta metoda are o șansa mai mare de  priaprins (erectii periculos de lungi) și pot forma cicatrici.

Metode chirurgicale pentru disfunctia erectila si marirea penisului

Cele doua metode primare pentru disfunctia erectila sunt:

 • chirurgie vasculara – poate fi recomandată celor ce au scurgeri ale venelor. Ele pot repara permanent ED
 • implanturi chirurgicale – sunt de asemenea o optiune, în special pentru cei ce suferă de ED permanente. Aceste prostate se pot umfla sau îndoi.

Ambele metode sunt scumpe și vin cu riscuri asociate operatiilor.

Confrutand disfunctia erectila:

Urmați urmatoarele instrucțiuni pentru a confrunta problema de disfunctie erectila

 • Suplimente – luați suplimentele potrivite pentru a crește circulatia sangelui către penis. La fel cum suplimentele sunt eficiente pentru creșterea masei musculare din anumite părți ale corpului, suplimentele pentru penis au un efect pozitiv în tratarea ED. Căutați în special suplimente care sa conțină L-Arginina. Recomandam VigRX Plus, SinRex și Male Extra
 • Kegel –  nu faceți prea multe exerictii kegel, dacă va antrenați prea mult muschiul pelvic poate duce la probleme de disfunctia erectila. Citeste mai multe aici despre exercitiile Kegel.
 • Imbunatatiti viața de zi cu zi – curgerea sangelui este cel mai important factor când vine vorba de erectii. Din acest motiv este bine sa luați decizii sanatoase pentru a imbunatati sanatatea inimii. Mâncați manacare sănătoasă, nu fumati, consumati alcol cu moderatie. Faceți exerciții cel puțin 30 min pe zi.
 • Exerciții pentru penis – toate exercitiile ajuta la curgerea sangelui plin de nutrienti către penis, ajutandu-va sa aveți erectii mai puternice.
 • Pompele pentru penis – dacă doriți un tratament pentru termen scurt, pompele pentru penis sunt răspunsul. Pompa Bathmate este cea mai versatila pompa de pe piața, puteți folosi atât în dush cât și uscata.
 • Dacă disfunctia erectila continua – consultati un medic. El va poate prescrie cea mai buna medicamentatie, supozitoare sau injectii. De asemenea căutați ajutor psihologic profesional, dacă credeți ca stresul ar fi una dintre motive.