Masina de spalat rufe Beko WKY71233PTLYB3 – un produs cu o reputatie buna

Cand vine vorba de masini de spalat rufe,  oamenii se arata destul de confuzi. Ei isi doresc un model care sa fie economic din patru puncte de vedere: timp de spalare, consum de apa, consum de energie electrica si, de ce nu, consum de detergenti. Este posibil acest lucru? Da, este, gratie modeluluide masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb , spalatul a devenit o activitate mult mai moderna si placuta. Drept urmare, iata de ce acest produs este apreciat si recomandat de o multime de utilizatori.

Alegeti masini de spalat rufe de la Beko – isi fac treaba bine

Intr-adevarat, principalul argument care dermina alegerea unei masini de spalat rufe din gama Beko este consumul redus. Astfel, nu este nicio surpriza faptul ca produsulface parte din clasa de eficienta energetica A+++, nu-i asa? Cu siguranta nu este. Acest lucru se va cunoaste de la prima factura la energie electrica pentru ca acesta este genul de dispozitiv care consuma foarte putin. Consumul anual de energie este de 193 kwh.

Insa, nu putem vorbi de masini de spalat rufe economice, fara sa vorbim si despre consumul de ap. Astfel, Beko WKY71233PTLYB3 de 9900 l anual. Acest lucru este un atu deosebit de important, mai ales ca dispozitivul isi face treaba bine atunci cand vine vorba de procesul de spalare. Mai mult decat atat, masina cosnine un sistem numit Aquafusion. Acesta dispune de 4 senzori, fiecare dintre ei avand un rol special. Unul dintre senzori este responsabilul cu economisirea de energie, in timp ce celalalti se ocupa de economisiri pe partea de apa, detergent si timp. In felul acesta produsul isi poate castiga reputatia buna de produs care merita investitia.

Beko WKY71233PTLYB3 esre genul de masina de spalat care nu vine singura, ci insotita de o serie de fucntii speciale. Printre acestea amintim functia Baby protect. Rolul sau este de a spala hainele bine, insa fara a irita pielea ultrasensibila a bebelusilor. Stim cu totii cat de rau se pot murdari astfel de rufe pentru copii. Insa, cu putina atentie, ele ajung sa arate excelent.

O alta functie a acestei masini de spalat rufe este pet hair remobal. Indiferent ca este vorba de lenjerii de pat, de perne de mici dimensiuni sau de haine, masina de spalat Beko este capabila sa elimine cu brio firele de par provenite de la animalale de companie. Desi, catetii si pisicile pot fi niste tovarasi de incredere, loiali si simpatici, parul provenit din blanita lor se dovedeste adesea enervant. Iar daca este inhalat, el poate fi deosebit de daunator pentru oameni. Iar totul se realizeaza la o viteza de centrifugare de 1200 rpm.

Cum arata mai precis masina de spalat Beko WKY71233PTLYB3?

Beko WKY71233PTLYB3 este genul de produs slim. Acest lucru inseamna dimensiuni modeste, 45 x 60 x 84 cm. Tipul de incarcare in cazul acestui model se realizeaza standard, fiind vorba de un produs care nu ocupa mult, nici macar in baile de mici dimensiuni. Dincolo de acest lucru, incarcarea maxima a masinii este destul de generoasa, ea fiind de 7 kg. In plus, dispozitivul prezentat dispune de un ecran LCD care ii faciliteaza controlul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *