PHILIPS Viva Collection HR7762/00 cu tot ce trebuie

Fiecare reteta pe care trebuie sau o aveti de pregatit poate sa vina cu propriile specificatii sau necesitati din partea voastra insa puteti sa faceti ca totul sa fie mai usor pentru voi si in acelasi timp sa obtineti acea mancare sau acel preparat pe care il doriti. Trebuie pentru a face acest lucru sa apelati la unele elemente de ajutor si mai exact sa apelati la functiile pe care le detin unele electrocasnice. Un robot de bucatarie precum este PHILIPS Viva Collection HR7762/00 va poate face sa priviti totul cu alti ochi cand vine vorba despre ce sa gatiti si cum sa gatiti.

Prezenta PHILIPS Viva Collection HR7762/00 in slujba voastra nu doar ca o sa va ajuta sa pregatiti orice doriti dar va face de asa maniera incat gatitul sa fie si mai usor dar si mai rapid si astfel sa economisiti si efort si timp.

 

Pentru a putea sa obtineti aceste lucruri trebuie sa depasiti partea de pret dar nu cred ca va fi o problema majora mai ales pentru ca este unul destul de accesibil si poate fi gasit chiar si in cadrul unor promotii ceea ce il face si mai avantajos. Cei care poate au folosit un robot de bucatarie si care au nevoie de unul nou si de incredere tot un astfel de model poate fi solutia potrivita si caracteristicile pe care le detine vin sa conforme acest aspect.

Un robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00 cum trebuie

Alegerea poate fi una fara probleme si daca nu priviti la pret ci la ceea ce poate sa ofere PHILIPS Viva Collection HR7762/00 si asta pentru ca puterea pe care o pune la dispozitia voastra este una de 750W. Cu o astfel de putere nu cred ca veti avea probleme in ceea ce tine de a gati orice si oricand sau de a pregati orice ingredient chiar si acele fructe sau legume mai tari. Pentru a utiliza puterea aveti doua directii in care sa va indreptati si anume prima este cea a utilizarii uneia dintre cele doua trepete sau a treptei speciale pulse.

A doua directie de utilizare a puterii este cea a functiilor detinute de PHILIPS Viva Collection HR7762/00 si numarul total al acestora este de 28. Detalierea functiilor se poate face prin prezenta unui blender, a unei rasnite dar mai ales prin prezenta accesoriilor cu care vine cum ar fi chopperul. Pe langa acestea veti avea posibilitatea de a utiliza dupa bunul plac si dupa nevoi un disc de feliere, un disc pentru cartofi, un disc de granulare sau un disc de radere. Cutitul universal si accesoriul pentru framantat sunt si ele de bun augur pentru orice bucatar si orice bucatarie.

Daca ne referim la un mod de utilizare avantajos putem sa vorbim si despre un mod sigur datorita unui sistem anti-alunecare dar si a posibilitatea de a utiliza un spatiu dedicate depozitarii acesoriilor. Nu trebuie decat sa treceti la utilizarea blenderului de 1l si a bolului de 1.5l iar dupa utilizare la asezarea in masina de spalat vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *