Ai nevoie de o cura pentru disfunctii erectile? Nu mai suferiti de impotenta niciodata

Disfunctiile erectile pot fi problematice. Sa nu poti sa functionezi in pat, cauzeaza rusine si jena si scade satisfactia pentru ambii parteneri. Vestea buna este – Disfunctiile erectile sunt tratabile.

Cateva chestii esentiale despre disfunctia erectila:

  • se întâmpla la majoritatea barbaților – inabilitatea de a păstra o erectie se întâmpla multor bărbați, la un anumit puncti din timpul vieții. Asta NU este o disfunctie erectila.
  • Doua categorii de factori – factorii ce duc la disfunctii erectile sunt fie psihologice și/sau fiziologice.
  • Opțiuni de tratare – optiunile de tratare pentru ED variaza din mai multe cauze. Medicamente cu prescriptie, pompe pentru penis, injectii și chiar terapia toate au în comun tratamente ce te poate ajuta sa recapeti viața sexuală.

Ce este disfunctia erectila?

Disfunctiile erectile, numite și ED, reprezintă o conditie unde un bărbat nu poate sa aibă sau sa mentina o erectie suficient de puternica pentru a face sex. Cunoscut și sub numele de impotenta, ED pot cauza stres în relația ta și îți poate dauna încrederea în sine. Chiar dacă mulți bărbați, la un anumit punct, au probleme cu erectia, asta nu este același lucru cu ED. Cu ED, disfunctiile erectile sunt la ordinea zilei. Ed sunt din ce în ce mai comune odată cu inaintarea în vârsta. Cum am notat și mai sus, vestea buna este ca ED se poate trata.

  • Dacă disfunctiile erectile se întâmpla rar – șansele sunt ca problema sa nu fie serioasa. Tinenti minte, bărbații au probleme cu erectia la un anumit moment în viața.
  • Dacă disfunctiile erectile devin din ce în ce mai grave și persistente- cel mai probabil problema este de natura psihologica. Ar trebui sa cauți sfaturi la un medic profesionist.
  • Dacă dificultatile erectile încep abrupt, dar tot ai erectii dimineața și atunci când te masturbezi – sunt șanse ca problemele să fie de natura psihologica.

Citeste despre efectele pe care le are Titan Gel.

Ce cauzeaza disfunctiile erectile?

Factorii psihologici includ:

  • stres – de la locul de munca, din relație, probleme cu banii sau alte griji, pot duce la ED
  • anxietate legate de performanța – îndată ce ai experimentat ED, ingrijorarea sa nu mai patesti același lucru din nou, poate duce la ED.
  • depresie – Depresia te afecteaza atât fizic cât și emoțional, lucru ce poate duce la ED. Aditional, multe medicamente de tratare a depresiei au ca efect advers ED
  • Vina – vina este legată de anxietatea de performanța, când te simți vinovat ca nu îți poți satisface partenera, sau poate duce la anxietate dacă vina este legată de alte probleme din relație.

Fiecare din acești factori face ca organismul tău sa intre într-un „mod de zbor”. Hormonii de stres sunt activați (incluzand epinefrina și norepinefrina). Acești hormoni de stres constricta vasele de sânge din penis, făcând ca erectia să fie mai dificila de obținut și de mentinut. Asta declanseaza un cerc vicios – te ingrijorezi de performanța sexuală, lucru ce duce la mai mult stres și anxietate, ce duce la eliberarea hormonilor de stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *