Exerciții pentru penisului

Exercitiile pentru penis ajuta la intarirea muschilor și îmbunătățește curgerea sangelui către penis. Beneficiul acestei metode de tratament ED este: reprezintă un proces natural și efectul primar este un penis mai mare și mai sănătos . Aceste exerciții includ:

 • kegel- aceste exerciții contracta mușchii pelvici și ii fac mai puternici. Aceștia sunt muschi scheletici ce ajuta la o erectie sănătoasă
 • jelq – folosind o mișcare asemenea mulsului, forteaza sângele sa intre în penis. Sângele bogat în nutrienti hrănesc penisul și îl ajuta
 • intinderile – intinderile încurajeaza sângele către penis, pentru un o perectie mai puternica.

Oricum aceste exerciții, la fel ca oricare alt exercițiu, au nevoie de timp și devotare.

Supozitoare și injectii pentru disfunctia erectila si marirea penisului

kegel pentru disfunctia erectilaPentru cei ce nu răspund la medicamentatie orala, sau nu pot lua medicamente precum Viagra, supozitoarele și injecțiile sunt o alta optiune pentru un efect imediat și temporar.

 • Supozitoarele – o pilula de alprastidil este inserata în vârful penisului. Alprastidilul mărește circulatia sangelui către penis. Aceasta metoda este mai puțin eficienta decât injecțiile
 • Injecțiile – se injecteaza alprastidil direct în penis. Înafara de senzația neplacuta, aceasta metoda are o șansa mai mare de  priaprins (erectii periculos de lungi) și pot forma cicatrici.

Metode chirurgicale pentru disfunctia erectila si marirea penisului

Cele doua metode primare pentru disfunctia erectila sunt:

 • chirurgie vasculara – poate fi recomandată celor ce au scurgeri ale venelor. Ele pot repara permanent ED
 • implanturi chirurgicale – sunt de asemenea o optiune, în special pentru cei ce suferă de ED permanente. Aceste prostate se pot umfla sau îndoi.

Ambele metode sunt scumpe și vin cu riscuri asociate operatiilor.

Confrutand disfunctia erectila:

Urmați urmatoarele instrucțiuni pentru a confrunta problema de disfunctie erectila

 • Suplimente – luați suplimentele potrivite pentru a crește circulatia sangelui către penis. La fel cum suplimentele sunt eficiente pentru creșterea masei musculare din anumite părți ale corpului, suplimentele pentru penis au un efect pozitiv în tratarea ED. Căutați în special suplimente care sa conțină L-Arginina. Recomandam VigRX Plus, SinRex și Male Extra
 • Kegel –  nu faceți prea multe exerictii kegel, dacă va antrenați prea mult muschiul pelvic poate duce la probleme de disfunctia erectila. Citeste mai multe aici despre exercitiile Kegel.
 • Imbunatatiti viața de zi cu zi – curgerea sangelui este cel mai important factor când vine vorba de erectii. Din acest motiv este bine sa luați decizii sanatoase pentru a imbunatati sanatatea inimii. Mâncați manacare sănătoasă, nu fumati, consumati alcol cu moderatie. Faceți exerciții cel puțin 30 min pe zi.
 • Exerciții pentru penis – toate exercitiile ajuta la curgerea sangelui plin de nutrienti către penis, ajutandu-va sa aveți erectii mai puternice.
 • Pompele pentru penis – dacă doriți un tratament pentru termen scurt, pompele pentru penis sunt răspunsul. Pompa Bathmate este cea mai versatila pompa de pe piața, puteți folosi atât în dush cât și uscata.
 • Dacă disfunctia erectila continua – consultati un medic. El va poate prescrie cea mai buna medicamentatie, supozitoare sau injectii. De asemenea căutați ajutor psihologic profesional, dacă credeți ca stresul ar fi una dintre motive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *